Prikaži
Godine
Prikaži one koji su ovde zbog:
Pretraga po seksualnoj orjentaciji
Pretraga po imenu
Grad

Uslovi korišćenja

Poštovani korisnici,

web sajt dijasporaclub.com namenjen je upoznavanju, druženju, zabavi i eventualnom uspostavljanju ličnih ili poslovnih kontakata. Kako bi korišćenje sajta bilo svima ugodno, potrebno je pridržavati se nekih osnovnih pravila ponašanja, odnosno korišćenja ovog sajta. Imajte na umu da se pored podataka koje sami unosite prilikom registracije beleži vreme svake Vaše aktivnosti, kao i i Vaša IP adresa. U slučaju zloupotrebe, pored Vaše trajne suspenzije sa sajta, ovi podaci mogu biti predati nadležnim oraganima.

Obavezujete se da pri registraciji unesete tačne podatke jer je Vaša privatnost zagarantovana, a politiku privatnosti pročitajte na stranici "Politika privatnosti". 

Svako korišćenje sajta dijasporaclub.com podrazumeva da ste pročitali ove uslove korišćenja i da ih u potpunosti prihvatate!

Pravo registracije i korišćenja sajta imaju lica starija od 18 godina. Sajt dijasporaclub.com ne snosi nikakvu odgovornost u slučaju davanja lažnih podataka od strane bilo kog korisnika.

Izričito je zabranjeno:

 • postavljanje bilo kakvih reklama, linkova, email adrssa, brojeva telefona, slika koje omogućavaju kontakt van ovog sajta i slično na sajt,
 • nuđenje i reklamiranje bilo kakve robe i usluga, promovisanje bilo koje firme ili pojedinca,
 • traženje bilo kakve novčane naknade od drugih korisnika iz bilo kojih razloga,
 • promovisanje drugih sajtova i pozivanje članova na druge sajtove,
 • slanje reklamnih ili spam poruka bilo kom korisniku,
 • postavljanje provokativnog ili uvredljivog sadržaja,
 • postavljanje nedoličnih i nepristojnih fotografija, fotografija golog tela ili delova tela koje su javno dostupne svima,
 • postavljanje fotografija dece ili maloletnih osoba, kao i fotografije drugih osoba,
 • objavljivanje svojih ličnih podataka i ličnih podataka drugih korisnika,
 • psovanje i vređanje bilo koga po bilo kajoj osnovi,
 • diskriminacija po bilo kojoj osnovi,
 • objavljivanje tuđih fotografija ili bilo kakvog materijala koji podleže zaštiti autorskih prava,

Vi, kao registrovani korisnik možete gledati profile drugih korisnika, slati im poruke, postati prijatelji na sajtu, pozvati ih u chat i razmenjivati poruke chat-om, možete slati poklon sličice, poslati nekom obaveštenje da Vam se sviđa, možete u svakom trenutki opozvati sviđanje ili prijateljstvo, dobijate informacije o tome ko je gledao Vaš profil, postavljati komentare na profile drugih korisnika i tako dalje.

Imajte na umu da o svakoj Vašoj aktivnosti na profilu drugog korisnika, on automatski dobija obaveštenje o tome. Vaš komentar drugog korisničkog profila biće objavljen na sajtu tek ako ga odobri osoba na koju se komentar odnosi. To takođe znači da u slučaju komentarisanja Vašeg profila, komentar možete odobriti ili odbiti (obrisati). Takođe imate mogućnost da blokirate nekog korisnika i tom slučaju, blokirani korisnik neće moći da vidi Vaš profil, niti da preduzima bilo kakvu akciju prema Vama. Neće se čak pojavljivari u rezultatima Vaše pretrage.

Vi ste potpuno odgovorni za Vašu interakciju i komunikaciju sa drugim članovima. Preporučujemo da ne razmenjujete lične informacije sa bilo kojim članom dijasporaclub.com ukoliko niste sigurni u motive i namere drugog člana.

Razumete i slažete se da administrator sajta može povremeno da Vas slanjem maila obaveštava o novinama na sajtu, novinama u načinu funkcionisanja sajta, novim funkcijama na sajtu, obaveštava o posebnim akcijama, promenama Politike privatnosti ili promenama u ovim Uslovima korišćenja.

U slučaju da se smatrate oštećenim sajt www.dijasporaclub.com neće biti odgovoran za štetu bilo koje vrste, bilo direktne, indirektne, opšte, specijalne, kompenzacijske, posledicne, i/ili telesne povrede, emocionalne nevolje i/ili bilo koje druge štete nastale komunikacijom ili susretom s drugim registrovanim korisnicima ovog sajta.

Korištenjem stranica i servisa ovog sajta, izjavljujete da ste saglasni da Vaše informacije budu dostupne drugim posetiocima. Nadalje izjavljujete da garantujete da imate 18 godina ili da ste stariji i da korištenjem ovog sajta ne smete kršiti bilo koji zakon ili propis. Vi ste odgovorni za sve sadržaje koje objavite ili prikažete preko Vašeg naloga, uključujući i bilo koje email poruke i za Vaše interakcije sa drugim članovima.

Razumete i slažete se da administrator sajta www.dijasporaclub.com može izbrisati svaki sadržaj, poruke, slike ili profile za koji prosudi da krši Pravila i Uslove korištenja bez obzira da li ste pretplaćen korisnik ili ne. U ovakvim slučajevima nemate pravo na povraćaj novca.

Vi ste u potpunosti odgovorni za sadržaj koji delite sa ostalim članovima sajta. DijasporaClub.com zadržava pravo, ali ne i obavezu, da nadgleda sporove između Vas i drugih članova.

Obavezni ste da se pridržavate svih zakonskih propisa države u kojoj imate prebivalište, odnosno države u kojoj koristite ovaj web sajt. Obavezni ste da lozinku koju ste uneli pri registraciji učinite nedostupnom drugim licima. Lično ste odgovorni za sve posledice koje mogu nastati odavanjem lozinke drugom licu ili licima.

Ukoliko primetite da neki korisnik krši ove uslove korišćenja, obavezno to prijavite administratoru.

U mogućnosti ste da u svako doba izbrišete svoj nalog na stranici "Uredi svoj profil". Brisanjem svog naloga, brišu se sve informacije i slike koje ste uneli pri registraciji, a nakon toga više nećete moći da koristite servise koje sajt omogućava registrovanim korisnicima. Takođe, u mogućnosti ste da odredite koja obaveštenja želite da dobijate na svoju email adresu. Inicijalno dobijaćete sve informacije na email adrsu.

Sajt www.dijasporaclub.com ne snosi nikakvu odgovornost za bilo kakve posledice koje eventualno mogu nastati povezivanjem korisnika posredstvom sajta.

Jednostavno je: koristite ovaj sajt pristojno, a prema drugima se odnosite onako kako bi ste voleli da se drugi odnose prema Vama!

Odricanje od odgovornosti:

Sajt DijasporaClub.com nije odgovoran za bilo kakav netačan sadržaj postavljen na sajt niti je odgovoran za bilo kakvu štetu nastalu pruženim uslugama, bilo da je uzrokovan korisnicima web stranice ili funkcionisanjem sajta. DijasporaClub.com ne preuzima nikakvu odgovornost za bilo kakve greške, propuste, prekid, brisanje, defekt, kašnjenje u radu ili prenos, krađe ili uništenja ili neovlaštenog pristupa. DijasporaClub.com nije odgovoran za bilo kakve probleme ili tehnicke kvarove bilo koje mreže, kompjuterskog sistema, servera, računarske opreme, programa (software), bilo kojeg e-maila ili zagušenje prometa na internetu ili na bilo kojoj web stranici ili kombinaciji istih, uključujući i bilo koje povrede ili štetu korisnicima. Ni pod kojim okolnostima DijasporaClub.com neće biti odgovoran za bilo kakav gubitak ili štetu, uključujući i lične povrede, usled korištenja stranica, ili bilo koje interakcije između korisnika Web stranica, bilo online ili offline. Web stranica i usluge su u stanju "KAKO-JE" i DijasporaClub.com se odlučno odriče bilo kakve garancijske ispravnosti za određenu svrhu ili nepovredivosti.

Sve gore navedeno nema svrhu da Vas uplaši, već da Vas i sebe zaštiti od svake slučajne, namerne, tehničke ili ljudske greške.

Želimo Vam dobrodošlicu i ugodno koriščenje svih naših servisa,

Srdačno Vaš, DijasporaClub.com

Mobilni telefoni MTS paketi